Gå til hovedindhold

Personer med rygmarvsskade søges til et forskningsprojekt

Lever du med en rygmarvsskade? Har du smerter? Og har du lyst til at give forskere feedback på et behandlingsprogram, der fokuserer på værdier og adfærd? Så læs med her.

Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter søger lige nu efter personer, der har tid og lyst til at deltage i en følgegruppe i et forskningsprojekt. 

Forskningsprojektet handler om at videreudvikle en behandling til mennesker med følger efter rygmarvsskader og smerter blandt andet med fokus på livsværdier og træning. 

For at behandlingen kan blive bedst muligt, er det vigtigt at få feedback fra personer, der er eksperter på området: Nemlig personerne, som behandlingen håber at kunne hjælpe.

Specialhospitalet søger her og nu personer, der kan deltage i et møde onsdag d. 18. september kl. 15:30-17:30.

Her stiller de nogle konkrete spørgsmål og er interesserede i din umiddelbare feedback. Der er således ikke noget forberedelse.

Mødet foregår i Rødovre, og transportudgifter refunderes. 

Er du interesseret?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så skriv en mail til forsker Anders Aaby på aaa@specialhospitalet.dk

Hvis du bor et andet sted i landet, eller ikke kan d. 18. september, men er interesseret i at deltage alligevel, så tøv endelig ikke med at skrive. 

Projektet er støttet af Offerfonden

Projektet laves af Specialhospitalet for Polio- og Ulykkespatienter og Syddansk Universitet og er støttet af Offerfonden.